top of page
She-Laughs-Logo-5.png
  • Writer's pictureBLOOM

De haat-liefde verhouding

Heyoooo, mijn naam is Kelly ik ben 26 jaar jong. Getrouwd met mijn allerbeste vriend en mama van Alexia (2 jaar) & Olive (4 maanden)

Al maanden weet ik dat ik vandaag een blog mag schrijven voor She Laughs. Al maanden denk ik: “waar zal ik over hebben?” Ik heb genoeg te ‘melden’. Over mijn leven als jonge thuisblijvende moeder van twee meisjes , of over ons leven in Canada en het gemis ervan, misschien over mijn eigen fotografie bedrijfje? Of over mijn mening over feministe, pro-life of social media gebruik?

Ik heb genoeg te vertellen, ik heb mijn mening wel klaar. En ik sla een goede discussie niet over 📷 Maar er is een ding wat ik echt heb geleerd tijdens het leven, wonen en werken in Canada. Je hoeft niet altijd je mening te geven of te delen. Soms hoef je niet eens een mening te hebben!

Daarom zal ik het vandaag gaan hebben over mijzelf. En dan vooral over MIJN struggle met social media. Ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Als het kon (ja ik weet het, in principe kan het) zou ik mijn Facebook en Instagram account willen verwijderen. Weg van alles wat mij soms ZO onzeker maakt: mijn fotografie is net niet goed genoeg. Mijn lichaam is net niet dun genoeg, en mijn kindjes zijn totaal niet gekleed naar de laatste trends. 

En dan de tijd die het van me “vraagt”. Als ik opkijk en zie hoe Alexia heerlijk speelt, hoe snel ze groot wordt. Mijn man die voor ons kookt en tegen me kletst. Olive die me vragend aankijkt omdat ze oogcontact zoekt. 

Ik kan mijn social media accounts niet verwijderen. Dat is hoe ik mijn geld verdien, mijzelf kan promoten en potentiële klanten vind, en hoe klanten mij vinden! Het is mijn online portfolio. Maar ik kan wel grenzen stellen. Minder online & bereikbaar zijn!

Twee van mijn beste vriendinnen kan ik “nooit” bereiken, hun telefoon ligt altijd ver weg en zij hebben geen social media. Heerlijk toch! haha

Ik vraag me dus ook af of ik God genoeg kan vertrouwen, als ik minder online ben, wat uiteindelijk mijn werk is/oplevert, of ik dan wel klanten krijg. Meer tijd voor God, de bijbel lezen, mijn gezin en tijd voor mezelf. Dan denk ik aan de bijbel tekst die God mij elke keer weer influistert als ik me zorgen maak hierover:

“Seek the Kingdom of God above all else, and live righteously, and he will give you everything you need.” Matthew 6:33

Het wordt tijd om het los te laten en Hem te vertrouwen! <3

7 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


BLOOM-def.png
bottom of page