top of page
She-Laughs-Logo-5.png
  • Writer's pictureBLOOM

Droom!

“Ik heb echt een kingsize bed nodig, ik droom heel groot.” Die quote kreeg ik vandaag opgestuurd en het sloeg de spijker op z’n kop! Als Diana en ik bij elkaar zijn, zijn we helemaal on fire en dromen we all the way!

Realiteit is ook dat een nieuwe droom alweer op de stoep staat, voordat we ook maar iets volledig hebben uitgewerkt. Dan zien we door de bomen het bos niet meer en gaan we van een kingsize bed naar een eenpersoonsbed en uiteindelijk nemen we maar genoegen met een ledikant. 

Dat punt hebben we vaker bereikt, but no more! Gisteren hebben we weer een moment genomen om te evalueren, dit keer met een coach. Ze moest ons af en toe terugroepen als we weer waren afgeleid door de nieuwe musthave shampoo of de instagrampagina van Bibi Breijman.

Deze coach wist ons goed te triggeren door de moeilijke en confronterende vragen te stellen. We kwamen er opnieuw achter dat we dit avontuur begonnen zijn vanuit een passie en onze visie is met de jaren gegroeid. Onderweg hebben we ons te veel laten leiden met dingen doen, waarvan we denken dat onze volgers dat willen zien.

We nemen de regie weer en stellen onszelf een serieus doel: ons bereik vergroten met 1000 volgers op 1 oktober 2020! En laat dat kingsize bed maar weer komen ;-)

102 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


BLOOM-def.png
bottom of page